Hago Cosas...

Vídeo | Un Sant Jordi històric amb Victor Amela

Vídeo | Un Sant Jordi històric amb Victor Amela

16/04/14 por Victor Amela

ROMA, SEGLE I AC: Un jove iber s’implica en la revolució amatòria del poeta Ovidi contra les lleis de l’omnipotent Cèsar August…

UN VIATGE ALS ORÍGENS DE L’AMOR I DEL PODER A OCCIDENT!

L’emperador August, l’home més poderós del món, s’inquieta: els joves hereus de les classes patrícies de Roma s’entreguen a una vida hedonisrta, allunyada del bon govern de l’Imperi. Per frenar el que considera la degradació de la vida pública, August decreta una sèrie de lleis que imposen el matrimoni obligatori, penalitzen la manca de fills i criminalitzen l’adulteri, en aquell moment un greu delicte contra l’Estat.

Però Júlia, l’única filla de l’emperador, es converteix en una icona dels joves de vida festiva i sensual, inspirats per la poesia eròtica del jovial poeta Ovidi, que publica un manual d’art amatòria que revoluciona les relacions sexuals i rendeix culte a l’orgasme femení, per primera vegada en la història. Una revolució sexual vista por Cèsar August com la més perillosa amenaça contra el seu poder…

El seu moralisme i entrega a l’Estat el condemnarà a destruir la seva pròpia família, víctima del seu temperament repressor: desterrarà la seva filla Júlia a l’illa Pandatària, la seva néta Julilla a l’illa Tremerius, el seu nét Pòstum a l’illa Planàsia… I enviarà al cruel exili més llunyà l’immortal poeta Ovidi, sota acusacions poc clares…

Producción: Oscar Vall http://www.ovproduccions.com/
© Ediciones B

Deja tu mensaje

Avísame si hay comentarios. Sin comentar, pero me subscribo aquí

Back to top