Lo Dije Yo...

La XARXA radio | Recordant Bigas Luna

08/04/13 por Victor Amela

maneresdeviure – 7/04/2013

La nit de divendres a dissabte moria el director cinematogràfic Bigas Luna. Ho feia de manera discreta, al lloc on va decidir instal.lar la seva casa-taller els darers anys, en contacte amb la terra, envoltat de vinyes i camps de garrofers, a tocar de mar. Al Maneres de viure volem dir-li adéu i ho farem a través d’un retrat calidoscopi de la seva persona: cineasta, descobridor de talents, dissenyador, artista, amic. El director de la Filmoteca de Catalunya Esteve Riambau, l’actor Biel Duran, el dissenyador industrial Carles Riart, el guionista i productor Carles Porta, el periodista Víctor Amela i l’alcalde de La Riera de Gaià Jaume Casas hi posen les paraules i el cor.

 

Victor Amela: “Bigas Luna era un home d’una grandíssima sensibilitat i somiava en reencarnar-se en una olivera però es conformava en ser un garrofer, un arbre que mai creix en un lloc que no tingui vistes al mar”

bigas luna libro victor amela

Deja tu mensaje

Avísame si hay comentarios. Sin comentar, pero me subscribo aquí

Back to top