Lo Dije Yo...

El cátaro imperfecto | ¡¡ Día -10 para #cataroimperfecto !! Algunos de los libros que han documentado una novela histórica y con historia…

24/03/13 por Victor Amela

¡¡ Día -10 para #cataroimperfecto !! Algunos de los libros que han documentado una novela histórica y con historia…

1 inma amela 25 marzo 2013 a las 12:01

Tú, como siempre, rodeado de libros.

2 Imma Torres 25 marzo 2013 a las 12:55

Estic impressionada, Víctor! Quina feinada de documentació!
M’ha agradat molt saber que havies escrit aquesta novel·la i per suposat faré tots els possibles per tenir-la de cara a Sant Jordi i aconseguir la teva signatura (El Déu dels bons esperits m’ho permeti amb la feina…!) Em fa molta il·lusió perquè jo també estic escrivint una història sobre els càtars, és un tema que m’apasiona!. Per casualitats de la vida vaig trobar una conexió estranya i super «novel·lera» entre Montsegur i Montserrat i m’he animat a explorar-la… Estic mans a l’obra! He trobat entre els llibres que has consultat alguns dels que jo mateixa he llegit, entre ells el de rituals càtars. A mi personalment m’agraden molt els de Anne Brennon, una autora que tracta especialment sobre les dones càtares. Una altra inspiració va ser la entrevista que vas fer al frare dominic a La Contra, sobre la qual et vaig deixar també un comentari. Espero que tinguis molta sort amb aquesta nova aventura literària i poder trobar-te ben aviat en la signatura del llibre. Una abraçada!

Deja tu mensaje

Avísame si hay comentarios. Sin comentar, pero me subscribo aquí

Back to top