Libros...

Víctor Amela participa al llibre «Tombes i lletres» amb un text sobre Joan Perucho

31/10/12 por Victor Amela

Targeto-presentacio tombes i lletres i victor amela sobre joan perucho

L’amor no cau mai. Clementina Arderiu i Carles Riba van fer esculpir aquesta divisa a la tomba del cementiri de Sarrià on reposen. A Tombes i lletres els homenatgem, juntament amb 40 escriptors més de la nostra literatura, clàssics o en camí de convertir-se’n. Hem buscat les tombes de tots ells arreu dels Països Catalans, les hem fotografiades i hem convidat 41 autors a escriure un text. El resultat és aquest llibre, 41 textos que parlen de cadascun d’ells, plens d’històries, de records, de versos, de ficcions i, sobretot, de reconeixements. Perquè la gent morim, però els escrits queden. És per això que el lloc on reposa algú capaç d’imaginar un món propi i capaç de fer-lo arribar i sentir als lectors, no és mai un lloc mort, és un lloc de silenci ple de paraules que podran reviure un i mil altre cops.

Podreu veure la selecció de textos i la presentació en aquest fitxer PDF

Per veure les imatges del «Making off» premeu aquí.

Per veure les imatges de premsa premeu aquí.

ISBN: 978-84-938743-1-5
Preu: 24€

Un homenatge singular i diferent a la nostra literatura. Tombes i lletres, una selecció de les fotografies que apareixen al llibre i unes quantes que no hi són. Més informació a www.edicionssidilla.cat i info@edicionssidilla.cat

 

 

Deja tu mensaje

Avísame si hay comentarios. Sin comentar, pero me subscribo aquí

Back to top