Hago Cosas...

3 d’agost, 20h | Es presenten els darrers llibres de Víctor Amela i de Roser Amills a Cadaqués

29/07/12 por Victor Amela

per C. Caballé – Tot sant Cugat 24 de juliol 2012

Cultura ‘Tots els meus secrets, o gairebé’ i ‘ ‘Les 1001 fantasies més eròtiques i salvatges de la història’ arriben divendres 3 d’agost a la Societat l’Amistat del municipi

En el marc del Pla de Foment de la Lectura, Canals-Galeria d’Art porta aquesta tarda la presentació de dos llibres a Cadaqués. En concret, les darrers obres de Víctor Amela i de Roser Amills, Tots els meus secrets, o gairebé i Les 1001 fantasies més eròtiques i salvatges de la història, respectivament. La voluntat de Josep Canals, director de la galeria santcugatenca, és portar la marca Sant Cugat arreu del territori, també amb la literatura que es fa a Sant Cugat, igual que ho fa amb l’art.

La presentació se celebrarà a les 20 hores a la Societat l’Amistat – Casino de Cadaqués, una antiga societat de beneficència convertida en un centre d’activitats culturals del municipi.

Tots els meus secrets, o gairebé
Aquest és el títol del llibre de Víctor Amela que des de l’11 d’abril es pot trobar a les llibreries. El llibre més personal de l’escriptor, escrit en prosa eixelebrada i amb el propòsit de no avorrir, en el què ens mostra les seves experiències vitals. Amela elabora una sèrie de recomanacions amb un to distés i simpàtic, que inviten el lector a conèixer les seves passions, interessos i algunes de les persones que han passat per la seva vida, però també a gaudir d’una agradable lectura.
“El que llegireu és un zàping per 99 canals de la meva personalitat, una programació esquitxada de plaers i xacres, troballes i secrets, confidències i suggeriments sobre lectures, vivències i passejades, hi ha trobades amb personatges singulars, visites d’àngels i dimonis, mosques i gats, trepitjades per castells, coves, illes i muntanyes”, explicava l’autor en una entrevista radiofònica.

Les 1001 fantasies més eròtiques i salvatges de la història
El llibre de Roser Amills composa un recull de fantasies eròtiques d’alguns dels personatges més coneguts de la història com Pablo Picasso, Salvador Dalí, Juan Marsé o Mercè Rodoreda, entre d’altres. Com explica Antoni Bolinches en la sinopsis del llibre, “Amb molt sentit de l’humor i meticulositat, Roser Amills dissecciona i classifica les fantasies de 1.000 personatges cèlebres. I el lector, permetin-me el consell, hauria de transcendir la inicial fascinació de l’entomòleg i deixar-se inspirar”. I, com diu l’autora: «com més fantasies siguem capaços de comprendre, millor ens coneixerem”.

victor amela y roser amills tot sant cugat

Deja tu mensaje

Avísame si hay comentarios. Sin comentar, pero me subscribo aquí

Back to top