La Contra...

El més llegit de La Vanguardia | La Contra de Víctor M. Amela a Jordi Évole

14/06/12 por Victor Amela

lo mas leido la contra de jordi evole por victor amela

La Contra de Víctor M. Amela a Jordi Évole. El periodista afirma que cal canviar el xip: “És idiota admirar i envejar el que acumula diners i propietats… Vegem-lo ja com un carallot!”. Ya va por las 180.000 visitas (14 de junio 2012)

1 Josep Castelsl 6 marzo 2013 a las 15:11

Hola Víctor,
T’escric per dir-te que amb el teu llibre de ‘Tots els meus secrets…’ m’ho he passat molt bé. M’han fet somiar com tu dius ja que jo tinc l’oportunitat de viatjar com tu.

Quan obro La Vanguardia el primer que faig es anar a la darrera fulla i llegir ‘La contra’, ho trovo molt interessant, en general totes les persones que portes, m’enrecordo d’aquell de l’aigua que mostra el seu estat anìmic en la seva bioquímica en funció del que li dius.

Avui venia d’una conferencia i s’ha mullat el llibre teu dintre la meva cartera, on seguia pel capitol de Thor Herderhall, d’això m’he adonat al Metro quan l’he agafat per continuar llegint i he vist que el personatge va naufragar al Pacific, justament en aquest moment m’he adonat que el llibre estava ben moll per la part de sota, havia naufragat per Barcelona…, he pensat mira igual el Thor m’envia un missatge…
Si treus algun nou llibre per St Jordi o quan sigui continuaré llegint les teves transportades històries que com les expliques son molt eloquents quasi erudites.
Només per acabar espero no posar-me pesat, dir-te que com que veig que t’agrada, entre molts altres el tema dels cátars i templers, no sé si es el cas, potser el coneixes,però vaig descobrir fa temps un historiador que en parla de forma breu però bastant documentada que es el Jesús Mestres Godes: Els Càtars, problema religiós, pretext polític (1994), Viatge al País dels Càtars (1995). Pot ser els has llegit, sino per si algun dia t’interessés, jo els vaig treure de la biblioteca de Premià de Mar, a les llibreries en general del Maresme no trovo res d’aquest autor.
Bé doncs, felicitar-te per tot el teu treball, i com diuen ‘ja que existim, alegrem-nos’, jo et dic ‘si llegeixes aprens també a compartir, somiar i estimar…’

Fins al proper llibre o article, ara miraré d’assecar el llibre, es la meva anécdota quan em falten pocs capítols per a acabar.

Josep Castells

Deja tu mensaje

Avísame si hay comentarios. Sin comentar, pero me subscribo aquí

Back to top