Hago Cosas...

Agenda 1 de juny | Víctor Amela sopa amb els lectors a L’Hospitalet de Llobregat

31/05/12 por Victor Amela

Demà divendres, dia 1 de juny, tindrà lloc l’acte de L’H Espai de Lletres, on comptarem amb la presència del periodista i escriptor VICTOR AMELA, que ens parlarà del seu nou llibre Casi todos mis secretos, 99 canales para ver el mundo como Victor Amela (Ediciones B).

L’acte es celebrarà a les 20.30h a la Bodegueta de la Masia-Museu Serra  de L’Hospitalet  de Llobregat. ¿Perquè recomanem venir?

1. Un somriure. És gairebé el primer que es veu a cada foto del Víctor: un somriure clar i honest. Darrera el somriure, estem convençuts, hi ha una actitud, pensada a l’interior i amable amb l’exterior, és l’actitud que li fa dir frases com ara: el único pecado mortal es aburrir.
2. Una melena. És una de les tres melenes masculines més famoses de Catalunya. La melena d’algú nascut l’any 1960 fa personatge i, efectivament, VÍCTOR AMELA és un personatge singular: de lo único que puedo hablar es de mí. No és cert: estirant del fil del personatge arribem a un lector promiscu, a un entrevistador interessat en les històries dels entrevistats i a una persona plena de curiositat amb el que l’envolta.
3. Unes ulleres. Tan vistoses com el somriure i la melena però molt més importants: darrera les ulleres, sempre presents, hi ha una mirada singular que volem compartir. La del Victor és una mirada alimentada de lectures, de programes televisius, de cinema, d’entrevistes,… una mirada del món recollida al llibre Casi todos mis secretos.
4. 245 llibres i 54 entrevistes. Són els llibres i les entrevistes citades al final dels 99 escrits que trobem a Casi todos mis secretos. És el bagatge acumulat. Des de 1984 escriu a La Vanguardia, és un dels tres entrevistadors de “La Contra”, degà de la crítica televisiva a la premsa espanyola, comentarista de llibres a programes com “Saló de lectura” o “L’hora del lector”,… Tal com diu al pròleg del llibre, citant un proverbi àrab: Libros, caminos y días dan sabiduría.
5. I una proposta pensada per vosaltres: per estimular-vos, per encuriosir-vos, per provocar-vos, … per afavorir la reflexió i per promoure la lectura. Per no avorrir. Per això va nàixer L’H Espai de Lletres i per això hem convidat al VÍCTOR AMELA, per parlar de llibres, de camins i de dies …i per no avorrir-nos, per aprendre…. Vindreu?
.
VÍCTOR AMELA (Barcelona, 1960). Periodista. És col·laborador de l’espai d’entrevistes “La Contra” de La Vanguardia, i de RAC1, 8TV, i RNE. Autor d’alguns llibres: (“Casi todos mis secretos”, “99 canales para ver el mundo como Víctor Amela”, “Grandes contras sobre la búsqueda de la felicidad”, “Grandes contras sobre el amor sabio”, “Grandes contras sobre la mente humana”, “Paraules d’amor, 101 declaracions apassionades” amb Roser Amills, “Antología de citas”, “Haciendo la contra”, “Algunas cosas que he aprendido”…), ha estat professor a la UAB, a la URLL i és autor de l’assignatura “Història cultural de l’audiovisual” de la UOC. (Veure el bloc http://victoramela.com/ )

L’H Espai de Lletres és un projecte de diverses entitats i persones de la ciutat. Un cop més, el treball col·lectiu ha donat fruits. L’experiència de L’H Espai de Debat, els esforços conjunts de la gent de TRES QUARTS per CINC QUARTS i les BIBLIOTEQUES de L’HOSPITALET, i la magnífica col·laboració de la Llibreria Perutxo, i de La Bodegueta de la Masia-Museu Serra.

Deja tu mensaje

Avísame si hay comentarios. Sin comentar, pero me subscribo aquí

Back to top