Libros...

‘Tots els meus secrets, o gairebé’ de Víctor Amela, Ediciones B 2012

05/04/12 por Victor Amela

A partir de l’11 d’abril ja es podrà trobar a totes les llibreries el llibre més personal i viscut de Víctor Amela Tots els meus secrets, o gairebé. Un llibre escrit amb prosa eixelebrada i el propòsit de no avorrir.

                                                             

   “Parlar d’un mateix és de l’única cosa que de debò podem parlar! Per molt que t’esforcis a fingir una altra cosa, sempre acabes parlant de tu. Tot el que dius o calles, postules o omets, fas o evites, parla d’una sola i única cosa: de tu mateix”  

“El que llegireu és un zàping per 99 canals de la meva personalitat, una programació esquitxada de plaers i xacres, troballes i secrets, confidències i suggeriments sobre lectures, vivències i passejades, hi ha trobades amb personatges singulars, visites d’àngels i dimonis, mosques i gats, trepitjades per castells, coves, illes i muntanyes.”

 

Víctor Amela

 

Victor Amela (1960) porta més de mitja vida com a periodista. Des de 1984 signa a La Vanguardia cròniques, crítiques i entrevistes. Avui és el decà de la crítica televisiva a la premsa espanyola, a més és us dels creadors de “La Contra” on ja ha publicat més de 1.500 entrevistes. És col·laborador habitual de programes de ràdio i televisió, imparteix classes magistrals de periodisme i comunicació. La seva professional trajectòria ha estat reconeguda amb nombrosos premis.

Deja tu mensaje

Avísame si hay comentarios. Sin comentar, pero me subscribo aquí

Back to top