Libros...

Comarquesnord.cat | ‘El forcallà Víctor Amela publica un nou llibre’

13/04/12 por Victor Amela

Publicat dijous, 12 d’abril de 2012 – El forcallà Víctor Amela ha publicat un nou llibre on “parlo de Forcall en diversos capítols”, segons ha assegurat a comarquesnord.cat des del seu twitter. L’obra porta per títol “Tots els meus secrets, o gairebé” i pel que afirma l’autor, es tracta del llibre més personal que ha escrit mai. “Parlar d’un mateix és de l’única cosa que de debò podem parlar! Per molt que t’esforcis a fingir una altra cosa, sempre acabesparlant de tu. Tot el que dius o calles, postules o omets, fas o evites, parla d’una sola i única cosa: de tu mateix”, apunta Amela.

En una entrevista oferida a RAC Víctor Amela diu que sempre ha escrit i ha parlat d’altres persones, d’altres temes i de qüestions més alienes; i que ara havia arribat el moment de parlar d’un mateix. En esta publicació l’autor desvetlla aspectes íntims, gustos, obsessions, fílies, fòbies, i, en definitiva, retrata amb paraules com és i com se sent. “El que llegireu és un zàping per 99 canals de la meva personalitat, una programació esquitxada de plaers i xacres, troballes i secrets, confidències i suggeriments sobre lectures, vivències i passejades, hi ha trobades amb personatges singulars, visites d’àngels i dimonis, mosques i gats, trepitjades per castells, coves, illes i muntanyes”, afegeix el forcallà.

Amela, també en televisió i premsa

Víctor Amela porta més de mitja vida com a periodista. Des de 1984 signa a La Vanguàrdia cròniques, crítiques i entrevistes. Actualment és decà de la crítica televisiva a la premsa espanyola, a més de ser un dels creadors de “La Contra” on ja ha publicat més de 1.500 entrevistes. També és tertulià habitual de programes de ràdio i televisió i imparteix classes de periodisme i comunicació.

La seua trajectòria professional ha estat reconeguda amb nombrosos premis; uns reconeixemens que espera també obtenir amb el llibre “Tos els meus secrets, o gairebé”, que ja està a les llibreries.

Deja tu mensaje

Avísame si hay comentarios. Sin comentar, pero me subscribo aquí

Back to top