Hago Cosas...

Vídeo de la exposición ’10 años haciendo La Contra’

04/03/12 por Victor Amela

Spot del vídeo de la exposición conmemorativa de los 10 años de ‘la contra’ de la Vanguardia (Víctor-M. Amela, Lluís Amiguet e Ima Sanchís). Repasa algunas de las entrevistas de esta sección y cuenta con los comentarios de los periodistas Víctor-M. Amela y Lluís Amiguet.

1 antonio lopez 8 marzo 2012 a las 00:16

«La clave de la literatura es que el lenguaje evoque al lector algo más amplio que la simple peripecia» Luis Goytisolo
Disculpa la gosadia. No ens coneixem, però sempre m’han atret Les Contres de La Vanguardia i he seguit els teus comentaris de llibres en alguns programes de TV. Sóc trasplantat renal i, de resultes d’aquesta experiència vital, he escrit un llibre de poesia que estic a punt de publicar. T’estaria més que agraït si em poguessis fer un petit pròleg, si ho consideres convenient… Et deixo l’adreça al blog on vaig penjar un llibre, Historia clínica, que vaig editar-me jo mateix un cop trasplantat, amb l’experiència com a malalt renal (diàlisi i trasplantament). En l’actualitat, l’editorial Stonberg publicarà un segon llibre, Compás de espera, que recull l’experiència de la convalescència. Sóc conscient que estaràs infinitament ocupat. El teu silenci el consideraré més que justificat. Cordialment.
http://alopez47.wordpress.com/

Deja tu mensaje

Avísame si hay comentarios. Sin comentar, pero me subscribo aquí

Back to top