Tv...

Víctor Amela i Roser Amills a ‘Els Matins’ de TV3 | Què és per tu l’amor?

01/03/12 por Victor Amela

101 representants de la vida cultural i social catalana s’han atrevit a parlar de l’amor. Ho han fet perquè els hi han demanat els periodistes Víctor Amela i Roser Amills. Els poemes, pensaments i imatges que han aportat aquests 101 il·lustres catalans els han publicat en forma de llibre, «Paraules d’amor». Entre els que s’han atrevit a participar-hi hi ha Quim Monzó, Teresa Forcades o Jaume Sisa, entre altres. El difunt cuiner Santi Santamaria també hi va col·laborar poc abans de morir. Joan Manuel Serrat, autor del vers que dóna nom a llibre, també hi ha contribuït, i com ens ha explicat Víctor Amela els va desitjar sort amb les següents paraules: «Que us vagi bé el llibre, l’amor i l’entrecuix».

víctor amela y roser amills

Deja tu mensaje

Avísame si hay comentarios. Sin comentar, pero me subscribo aquí

Back to top