Libros...

La Contra en 8 al dia: ‘Quan vam començar a fer ‘La Contra’ el nostre propòsit principal era no avorrir’

26/03/12 por Victor Amela

“Quan vam començar a fer ‘La Contra’ el nostre propòsit principal era no avorrir”

Els periodistes Lluís Amiguet, Ima Sanchís i Víctor Amela recullen algunes de les entrevistes publicades a l’espai ’La Contra’ de La Vanguardia en el llibre Grandes contras sobre el amor sabio, Grandes contras sobre la búsqueda de la felicidad y Grandes contras sobre la mente humana (Alienta, 2012).

Aquest llibre, per exemple, recull una acurada selecció de les millors entrevistes al voltant de tres temàtiques d’ampli interès: tot el que s’amaga en la ment humana, com s’aconsegueix arribar a l’amor savi i quin és el camí de la recerca de la felicitat.

Els tres protagonistes han estat avui a 8 al dia i ens han explicat anècdotes acumulades durant els 14 anys sense interrupcions que fa que ‘La Contra’ informa, inspira i distreu els lectors de La Vanguardia.

Víctor Amela, Ima Sanchís, Lluís Amiguet

Víctor Amela, Ima Sanchís, Lluís Amiguet

Deja tu mensaje

Avísame si hay comentarios. Sin comentar, pero me subscribo aquí

Back to top