Lo Dije Yo...

estrena | Víctor Amela a ‘Xerrades inesperades’ amb Toni Albà, Alfons López Tena, Ramon Espedaler…

02/03/12 por Victor Amela

Xerrades inesperades es un programa que es començarà a emetre a Canal Català TV a principis de març. Cada dia un dels col·laboradors/periodistes mantindrà una ‘xerrada’ amb una personalitat del món polític, artístic, científic, esportiu,… gent que al cap i a la fi tinguin alguna cosa a dir. El periodista no sabrà amb qui xerrarà fins pocs minuts abans de trobar-se, en que rebrà unes pistes. Així doncs, no serà una entrevista documentada, sinó una conversa relaxada sobre els temes que vagin sorgint. Xerrades Inesperades és una picada d’ullet a retornar als «Têt a têt», al café – tertúlia, al diàleg positiu i constructiu, a conèixer i descobrir. Jo participo en unes quantes xerrades. Aquí, dues fotos amb els meus primers dos personatges sorpresa!

victor amela i ramon espadaler a Xerrades Inesperades de Canal Català

victor amela i toni alba a Xerrades inesperades de Canal català

Deja tu mensaje

Avísame si hay comentarios. Sin comentar, pero me subscribo aquí

Back to top