Tv...

ARUCITYS 06-03-12

07/03/12 por Victor Amela

1 carles gimenez 9 marzo 2012 a las 14:19

Hola, felicitats per el pograma, fa molts anys que us seguiexo i me agrade molt el vostre pograma, la unica queixa es que no me agrade que mentiu amb el temps que dieu de la publicitat, dieu 3 minuts i tormen i de tres m,inuts res ehhh, jajaja, o deu ser que la meva televisio es tan antiga ( com far 18 mesos que espero cobrar la pirmi per un fallo administratiu ) segons diuan ells, es veritat, molt trist pero de veritat, si algun any la cobro me comprare una tv nova de ocasio a plazos, una abraçada a tot el equipi, felicitacions. Carles Gimenez Riba.

2 maria 22 diciembre 2012 a las 13:10

Hola ,en general m’agrada molt el vostre pograma , l’unic que crec és que tingueu cura de com parlen les vostres col.laboradores, doncs el seu catalá es tan desastrós, que fa mal de orelles al escoltar-les,si us plau, no donem des de les nostres pantalles aquesta imatge tan patética, ja que son molts els que disfruten amb els nostres herrors

Deja tu mensaje

Avísame si hay comentarios. Sin comentar, pero me subscribo aquí

Back to top