Radio...

RNE | «En días como hoy» 03-febrero-2011

04/02/12 por Victor Amela

La tertúlia d’El món a RAC1 es diu “El perquè de tot plegat”. Diàriament un grup d’analistes disseccionen l’actualitat per crear opinió. La majoria de tertulians són fixos, i entre ells hi ha periodistes, escriptors, editors,… Escoltareu les opinions de Màrius Carol, José Antich, Manel Cuyàs, Vicent Sanchis o Lluís Foix entre molts d’altres, però d’una manera completament diferent a les altres tertúlies.

1 Gerson 1 marzo 2012 a las 02:26

Nada mejor que la VERDAD. es nrsetua mejor arma entre tanta inmundicia en el mundo!! LA VERDAD es la que vive por los siglos eternamente y posee el espiritu de LIBERTAD, AMEN por ello

Deja tu mensaje

Avísame si hay comentarios. Sin comentar, pero me subscribo aquí

Back to top