Hago Cosas...

Presentación de ‘Morbo’ en Vilanova i la Geltrú, 14-2-2012 con Pere Tapias y Josep Maria Cabayol

15/02/12 por Victor Amela


«Més d’una persona es posarà vermella, pudor mal entès!, llegint Morbo, ja que sembla encara insòlita en una dona aquesta valentia de Roser Amills Bibiloni per despullar espasmes de l’ànima, el cor i el sexe. Quin prodigi de força, coratge i veritat, quin poemari magistral! Morbo és poesia encesa, resplendeix de pura lucidesa. Roser Amills Bibiloni et fa desmaiar amb el parpelleig de cada vers, bellesa crua. Entendreix i erotitza, trasbalsa i emociona: no pots llegir Morbo i restar incòlume…» Víctor-M. Amela

Morbo de Roser Amills Bibiloni, Cossetania 2012

Presentació a Vilanova el llibre de poesia eròtica, fresca i divertida ‘Morbo’, de la mallorquina Roser Amills, que s’acaba d’editar enguany. Amb pròleg del filòsof i escriptor Lluís Racionero i contra de Víctor-M Amela, a més de les il·lustracions de Jorfe. La presentació va anar a càrrec del periodista i escriptor Víctor-M. Amela, del pintor Josep Maria Cabayol i de l’editor de COSSETÀNIA, Jordi Ferré.

La xerrada, divertida i distesa, va versar sobre art, poesia i erotisme al llarg de la història i de com acceptar la part divertida i vital del morbo és la millor recepta per enfrontar-nos als reptes de la vida quotidiana i de les relacions de parella: com més ens podem entendre els uns als altres, millor ens sabrem estimar. Un bon exemple d’aquesta filosofia és permetren’s durant uns dies ser d’altres, dir les coses pel seu nom sense embuts, disfressar-nos per riure junts sense pors i viure la llibertat que això comporta: aquest és l’esperit de Carnestoltes!

Sobre l’autora, Roser Amills Bibiloni
(Algaida, 1974), escriptora mallorquina, viu i treballa a Barcelona des del 1992. Ha publicat tres llibres de poesia i una desena de temàtiques diverses. Des del 1995 compagina l’escriptura ambel periodisme off i on-line, els tallers de poesia i recitals, la ràdio i l’assessoria editorial. L’any passat va publicar «Paraules d’amor» amb Víctor-M. Amela, tot un èxit del passat Sant Jordi. Per a més informació, consulteu: http://roseramills.com.
>

Deja tu mensaje

Avísame si hay comentarios. Sin comentar, pero me subscribo aquí

Back to top