Lo Dije Yo...

Hemeroteca | La quinta del Biberón, artículos publicados

04/09/11 por Victor Amela

Agrupo aquí las entrevistas de “la Contra” que he dedicado a la batalla del Ebro, entre las que destaco los testimonios de varios supervivientes de “la quinta del biberón”, además de los análisis de estudiosos de aquel trágico momento histórico, y añado además el trabajo que escribí sobre las cartas de mi tío Josep Amela, “biberó” en el frente, cartas a la familia que hemos recuperado tras su muerte. Espero que os interese…

 

1 Julia Serra Itchart 1 junio 2013 a las 14:08

Hola Victor Amela!!! Sóc una gran admiradora teva et segueixo al Arucytis i espero a l estiu per poder llegirel teu nou llibre. I a més estic fent el treball de reserca de 4t Eso sobre la lleva del biberó i les teces entrevistes m han ajudat molt. Gràcies 🙂

2 mi padre y su amigo son supervivientes de la quinta del biberon. me gustaria tener contacto . 3 abril 2014 a las 20:17

Estos dias he conocido a un amigo de mi padre que se siente muy agradecido a mi padre porque según él le salvó la vida.
Nos gustaria tener contacto.

3 pilar 20 febrero 2015 a las 13:31

El meu pare, en Benet Saló, que el pròxim mes d’abril farà 95 anys, també va pertanyer a la Quinta del Biberó, va estar presoner al camp d’Argelés, on els francesos els varen tractar com animals, amb moros que els vigilaven, una vergonya i tota una joventut perduda, pq després d’aquesta guerra fraticida, va haver de fer la mili, com si no hagués vist i patit durant els anys que va durar aquesta barbaritat, morir companys, passar gana, fred, «a una guerra que ell no havia endegat, que ell no havia volgut…..ha mort un home jove, no sabem com, per l’odi i la por dels altres que ell mai havia sentit» (lletra de la cançó «S’ha parat un rellotge»Espere’m pel be dels nostres fills i nets que això no torni a passar.

Deja tu mensaje

Avísame si hay comentarios. Sin comentar, pero me subscribo aquí

Back to top