Prensa...

Entrevista a Víctor Amela a ‘Demà m’afaitaràs’, 22 de Juliol de 2011

01/08/11 por Victor Amela

Entrevista a Víctor Amela a «Demà m’afaitaràs»
Cada divendres a les 21.00h fem jornada de portes obertes al «Demà m’afaitaràs» de Ràdio Tàrrega per tractar l’actualitat d’una manera fresca i juvenil i amb la participació dels col·laboradors més cotitzats del país. A més, com que oferim barra lliure per tothom se’ns ha colat algun personatge força peculiar que ja anireu tenint el gust de conèixer-los durant el pas de les setmanes.

Presentat per l’eterna promesa de la comunicació urgellenca Jaume Ramon, el «Demà m’afaitaràs» neix amb la intenció de crear rauxa i ambientillo abans del cap de setmana i per això comptarà amb seccions del tot refrescants i engrescadores.

Des d’un repàs de l’actualitat esportiva amb Arnau Martí i Enric Revuelta, passant pels fogons de les cuines internacionals amb Sara Bailac, amb les entrevistes de l’Anna Portella, escoltant el «Crit dels Herois» amb la Carolina Tebé, amb els personatges freaks de Miquel Ramon i acomiadant-nos amb una brillant actuació musical d’Albert Sala.

Deixa’t de romanços, treu-te la careta i sintonitza el «Demà m’afaitaràs» a Ràdio Tàrrega!

 

Deja tu mensaje

Avísame si hay comentarios. Sin comentar, pero me subscribo aquí

Back to top