Libros...

roser amills i victor amela a serret_ParaulesAmor

Arenys de Lledó celebra una ‘festa grossa’ a la vora del llibre ‘Paraules d’Amor’

19/05/11 por Victor Amela

roser amills i victor amela a serret_ParaulesAmor

Les instal·lacions de ‘La Sociedad’ d’Arenys de Lledó van acollir el passat dissabte 30 d’abril una ‘festa grossa’ al voltant del llibre ‘Paraules d’Amor’ de Víctor Amela i Roser Amills, lo títol més tendre d’este Sant Jordi 2011. En concret, i després d’un dinar i la recepció per part del consistori d’Arenys de Lledó, ‘La Sociedad’ va albergar diverses actuacions musicals i la presentació del llibre i la firma d’exemplars.

Abans d’això, Víctor Amela i Roser Amills se van passar per la Llibreria Serret de Valderrobres on van atendre en una entrevista a Ràdio Matarranya. En relació al Dia de la Rosa i del Llibre, Roser Amills va destacar que “ha estat meravellós. Hem donat petons, abraçades, hem signat molts llibres sense parar i hem comprovat el que pensàvem: que el amor està de moda i que la gent bon molt d’amor”.

Per la seua banda, Víctor Amela va afegir que “va ser increïble. Se pensava que plouria, que no aniria bé, que la gent no sortiria i va ser tot lo contrari. Vam tindre cues i vam signar moltíssims exemplars”. A més, los autors estaven encantats de presentar el ‘Paraules d’Amor’ al Matarranya. “Octavi Serret, és dinamitzador cultural, activista, merescut Premi Nacional per la promoció de la llengua catalana, i sabíem que signaríem més llibres aquí que a la parada del Corté Inglés de Barcelona”. I així va estar.

Pel que fa a la festa prevista a Arenys de Lledó, Roser Amills va apuntar que “allò és un festival de l’amor impressionant”. De fet, los xiquets del poble van fer cors de paper “molt macos” per adornar el poble durant la trobada, on van vindre alguns dels escriptors que han participat a este ‘Paraules d’Amor’. “Ens han rebut com si fóssim la bona reial de Guillem i Catalina”, va bromejar Amela, qui va sentenciar que “estem al servei de l’amor”.

Deja tu mensaje

Avísame si hay comentarios. Sin comentar, pero me subscribo aquí

Back to top