Libros...

Dimarts 12 d’abril | A Sant Cugat amb «Paraules d’amor»

10/04/11 por Victor Amela

Un contenidor col·lectiu d’emocions, un banquet de delicatessens que els lectors voldran gaudir poc a poc.Hem après que cada un de nosaltres estima com estima («diga’m com estimes i et diré com ets») ique hi ha almenys cent maneres d’estimar, totes arraulides sota una sola paraula: amor.
Víctor Amela i Roser Amills
El dimarts 12 d’abril a les 20 hores serem, Roser Amills i jo mateix, a Sant Cugat, per presentar el llibre que hem compilat i que reuneix 101 declaracions apassionades de 101 personalitats catalanes. El llibre inclou santcugatencs rellevants, com ara Josep Canals, el veterà galerista que ha rebut recentment la Creu d’or de Sant Jordi, o Sílvia Munt i Raquel Sans.

Ens presentarà la historiadora Dolors Vilarasau i es celebrarà a Canals Galeria d’art, c/ de la Creu 16 (al costat del Reial Monestir de Sant Cugat). No us ho perdeu, l’amor us espera el dia 12 d’abril a  les 20h ¡a Sant Cugat del Vallès!

Deja tu mensaje

Avísame si hay comentarios. Sin comentar, pero me subscribo aquí

Back to top