Hago Cosas...

Moviment R | Blanquerna

31/03/11 por Victor Amela

Publicat al blog de Moviment R, Blanquerna:

En Víctor Amela, conegut periodista de La Contra de La Vanguardia, és notícia. Sobretot ara que ha publicat amb la Roser Amills “Paraules d’amor«, un llibre que compila 101 converses sobre l’amor de personalitats de la cultura i la vida social catalana. I avui, en Víctor també és notícia perquè ja és del Moviment R. Ens el vam trobar quan va participar com a convidat a les darreres Jornades Blanquerna i no va dubtar, ni un segon, a donar-nos la seva entuasiasta opinió.

Ell també va gravar un vídeo personal i el va publicar, tant al seu blog , com al Twitter i a la seva pàgina de Facebook .

Deja tu mensaje

Avísame si hay comentarios. Sin comentar, pero me subscribo aquí

Back to top