Tv...

Els Matins de TV3 | «Paraules d’amor», Víctor Amela i Roser Amills parlen del llibre

30/03/11 por Victor Amela

Víctor Amela i Roser Amills parlen a Els Matins de TV3, amb Helena Garcia-Melero, del llibre que presenten aquest Sant Jordi: «Paraules d’amor» (Angle Editorial). Entre els 101 protagonistes del llibre s’hi troben Helena Garcia Melero i Josep Cuní, que també han fet la seva personal i inèdita declaració d’amor.

1 Carmen de la Rosa 26 septiembre 2011 a las 15:26

He rebut un mail amb el titol: Te apuntas a esta aventura?‏ on entre d’altres coses possa: A banda de facilitar la màxima difusió ni que sigui per la originalitat de la proposta (avui en dia cal ser creatiu més que mai), la meva gran motivació és la interacció amb la persona que participi en fer possible la reedició, col·laborant, ja que el llibre adquireix així una nova dimensió. ¿T’apuntes a aquesta aventura?

Necessitem 1.780€ per acabar de pagar la reedició, distribució i la presentació. Com que no és temps de subvencions ni res semblant, doncs és temps de ser imaginatiu i atrevit: he emprat la plataforma Verkami per tal d’iniciar un projecte de crowfunding (micromecenatge, on casdascun/a de vosaltres aporta una petita quantitat a canvi del llibre reeditat i de divertides i engrescadores recompenses).
No se si l’heu enviat vosaltres ja que porta el seu nom: Victor Amela i el de Roser Amills. O és una carta que corre per internet . Una fan.

2 Victor Amela 26 septiembre 2011 a las 17:59

moltes gràcies, carmen, i correcte, està enviat per nosaltres

Deja tu mensaje

Avísame si hay comentarios. Sin comentar, pero me subscribo aquí

Back to top