Tv...

Arucitys | 15 de març 2011

15/03/11 por Victor Amela

1 juan 17 marzo 2011 a las 14:37

genial la foto con el antifaz y el arco, creo que te tendrias que llamar victor robin amela, pareces una mezcla de robin hood y el robin compañero de batman, jejeje, eres grande…..

2 marta 27 marzo 2011 a las 23:14

Hola Victor, m’agradaria que aquest comentari el llegisis tu. Soc una noia catalana de l’alt empordà, I cada dia miro arucitys (depenent del meu horari escolar). Trobo que és un programa molt interessant I que troba el verdader humor de la tele, amb crítiques molt acertades. La veritat és que m’agradaria de gran treballar en un prgrama semblant, es veuen molt bones vibracions entre vosaltres, I rieu molt, fent-nos riure a nosaltres, els espectadors. Bueno, el que a mi m’agradaria de gran és ser periodista, bàsicament perquè m’encanta escriure. Com que encara no soc prou gran o no tinc la preparació com per escriure formalment (alguna cosa més seria I reconeguda), he començat per crear un blog, I allà he començat a publicar alguns escrits. No n’hi han gaires, però m’agradaria que si la teva agenda t’ho permet, et passesis pel blog I si et veus amb ganes, t’animessis a donar-me la teva opinió, mitjançant un comentari o enviant-me un email. Ja sé que potser és molt demanar, però no perdo res domentant-ho, avera si algun dia treus temps I t’hi passes. Moltes gracies.
Martawritter@gmail.com
http://www.textosreflexius.blogspot.es

Deja tu mensaje

Avísame si hay comentarios. Sin comentar, pero me subscribo aquí

Back to top