Libros...

21 DE MARZO, YA ES PRIMAVERA: ¡Ya está aquí “PARAULES D’AMOR”! El libro engendrado por Víctor Amela & Roser Amills

21/03/11 por Victor Amela

Cent declaracions d’amor! Vet aquí el que hem aconseguit. Les hi trobaràs en aquest llibre. Cent amics ens han regalat, una a una, cent obres d’art, cent confidéncies, cent reflexions sobre l’amor. Són cent actes d’amor. Quina generositat, per part seva! Quina gosadia, per part nostra, demanar a cent persones eixes intimitats amoroses! Quina gosadia, a més, demanar-ho per desinteresat amor a l’amor… i, a sobre, amb presses!

Descobrireu aquí declaracions de tota mena, poétiques, tendres, reflexives, arrauxades, afrodisiaques, beatífiques, porques, èbries, serenes, embriagadores, saboroses, arrebatades, extàtiques, aromàtiques, trovadoresques, passionals, carnals i espirituals, terrenals i celestials, dolces i amargues, ilusionades i desencantades. Aquest llibre, sense pretendre-ho, esdevé un petit tractat sobre l’amor. Llegir-l’ho ens permet copçar millor l’amor al segle XXI: vés per on, fins i tot podria ser també un manual d’autoajuda…

Aquí teniu aquestes meravelloses sorpreses: textos, poemes, cançons, dibuixos, fotos, dissenys, grafismes, nanocontes, ‘collages’, cartes… I també algun missatge ocult, petit misteri, confidència en clau…  Tots s’han deixat anar: aquí hi ha moltes intimitats, moltes revelacions, molta sinceritat, molta valentia, molts cors oberts… Aquí hi ha carn i ánima, sang, suors, fluïds, saliva, semen i sentiments. Amor als pares i amor als fills, amor a la parella i als desconeguts, a l’altre sexe i al mateix sexe, amor propi i desamor.

 

-El Gerard estaria encantat en col.laborar, però amb tot aquest lio de la Shakira…, potser no és ara el millor moment…! (Joan Piqué, pare del Gerard).

Tot el que trobareu a aquest llibre és inèdit, fet expressament per vosaltres: tot és un regal. Un regal d’amor. Aquest llibre demostra que estem plens d’amor. “Donar paraules és un acte d’amor”, deia Rabelais. I si són paraules d’amor, encara més. Aquest llibre torna a probar-ho. Poques vegades un llibre ha estat tan curull d’amor!

 

VÍCTOR AMELA & ROSER AMILLS

—————————————————————- EPÍLEG

“Que vagi bé el llibre, l’amor i l’entrecuix!”

-I qui us ho ha dit, això?

-Joan Manuel Serrat.

 

Al Serrat ens el trobàrem un diumenge al migdia al seu estimat barri del Poble Sec, a l’entrada d’un bar a on ell i nosaltres cercàvem gratificarnos amb les amoroses tapes que serveixen. Mentre esperàvem ens va explicar velles històries del passat, del seu barri, sempre amb un somriure als llavis i una llum de irònica melanconia a les ninetes dels ulls.

 

-Ja casi no sóm, ja casi no sóm rés a títol particular..! –ens va deixar anar, sorneguer…

 

Joan Manuel Serrat -el cantant, el poeta, l’amant- ens va regalar amorosament el titol d’aquest llibre -manllevat de la seva emocionant cançó-, i a més ens va permetre reproduïr aquí algunes estrofes seves sobre l’amor que ens emocionen.

1 Tres 22 marzo 2011 a las 15:14

Acabo de enterarme por Arús del libro, de hecho el programa aún no ha acabado. Éste será mi próximo libro, suena interesante. Me gusta la idea de que personas de relevancia pública expresen una forma de amor, y sobretodo, las imágenes, fotos y demás que han regalado para hacerlo más enamoradizo.
Lástima no haberte conocido antes, Amela, pues yo también tengo unas cuantas maneras de definirlo, aúnque no sea famosa.

Una persona a la que olvido cada día me dijo una vez que al amar de verdad se reflejaba en el rostro de la otra persona. Las tapas de éste tu libro son lo mismo.
Me uno a tu sitio, me gusta, nos iremos viendo.
Besos

2 Bionic 22 marzo 2011 a las 16:36

eso

3 núria ventura 31 marzo 2011 a las 11:13

Ja he trobat el llibre perfecte per regalar aquest Sant Jordi. Gràcies Victor. Ja ens diràs quan el signes. Petons.

Deja tu mensaje

Avísame si hay comentarios. Sin comentar, pero me subscribo aquí

Back to top