Libros...

21 DE MARZO, YA ES PRIMAVERA: ¡Ya está aquí “PARAULES D’AMOR”! El libro engendrado por Víctor Amela & Roser Amills

21/03/11 por Victor Amela

Cent declaracions d’amor! Vet aquí el que hem aconseguit. Les hi trobaràs en aquest llibre. Cent amics ens han regalat, una a una, cent obres d’art, cent confidéncies, cent reflexions sobre l’amor. Són cent actes d’amor. Quina generositat, per part seva! Quina gosadia, per part nostra, demanar a cent persones eixes intimitats amoroses! Quina gosadia, a més, demanar-ho per desinteresat amor a l’amor… i, a sobre, amb presses!

Descobrireu aquí declaracions de tota mena, poétiques, tendres, reflexives, arrauxades, afrodisiaques, beatífiques, porques, èbries, serenes, embriagadores, saboroses, arrebatades, extàtiques, aromàtiques, trovadoresques, passionals, carnals i espirituals, terrenals i celestials, dolces i amargues, ilusionades i desencantades. Aquest llibre, sense pretendre-ho, esdevé un petit tractat sobre l’amor. Llegir-l’ho ens permet copçar millor l’amor al segle XXI: vés per on, fins i tot podria ser també un manual d’autoajuda…

Aquí teniu aquestes meravelloses sorpreses: textos, poemes, cançons, dibuixos, fotos, dissenys, grafismes, nanocontes, ‘collages’, cartes… I també algun missatge ocult, petit misteri, confidència en clau…  Tots s’han deixat anar: aquí hi ha moltes intimitats, moltes revelacions, molta sinceritat, molta valentia, molts cors oberts… Aquí hi ha carn i ánima, sang, suors, fluïds, saliva, semen i sentiments. Amor als pares i amor als fills, amor a la parella i als desconeguts, a l’altre sexe i al mateix sexe, amor propi i desamor.

 

-El Gerard estaria encantat en col.laborar, però amb tot aquest lio de la Shakira…, potser no és ara el millor moment…! (Joan Piqué, pare del Gerard).

Tot el que trobareu a aquest llibre és inèdit, fet expressament per vosaltres: tot és un regal. Un regal d’amor. Aquest llibre demostra que estem plens d’amor. “Donar paraules és un acte d’amor”, deia Rabelais. I si són paraules d’amor, encara més. Aquest llibre torna a probar-ho. Poques vegades un llibre ha estat tan curull d’amor!

 

VÍCTOR AMELA & ROSER AMILLS

—————————————————————- EPÍLEG

“Que vagi bé el llibre, l’amor i l’entrecuix!”

-I qui us ho ha dit, això?

-Joan Manuel Serrat.

 

Al Serrat ens el trobàrem un diumenge al migdia al seu estimat barri del Poble Sec, a l’entrada d’un bar a on ell i nosaltres cercàvem gratificarnos amb les amoroses tapes que serveixen. Mentre esperàvem ens va explicar velles històries del passat, del seu barri, sempre amb un somriure als llavis i una llum de irònica melanconia a les ninetes dels ulls.

 

-Ja casi no sóm, ja casi no sóm rés a títol particular..! –ens va deixar anar, sorneguer…

 

Joan Manuel Serrat -el cantant, el poeta, l’amant- ens va regalar amorosament el titol d’aquest llibre -manllevat de la seva emocionant cançó-, i a més ens va permetre reproduïr aquí algunes estrofes seves sobre l’amor que ens emocionen.

Deja tu mensaje

Avísame si hay comentarios. Sin comentar, pero me subscribo aquí

Back to top