Libros...

RAC1, «Via Lliure», entrevista per «Paraules d’Amor»

20/02/11 por Victor Amela

Víctor Amela parla a RAC1 amb Marta Caila del llibre que està a punt de publicar aquest Sant Jordi: «Paraules d’amor», que ha compilat amb Roser Amills y que edita Angle Editorial, març 2011. Alguns dels protagonistes del llibre són: Ada Parellada, Albert Espinosa, Albert Serra, Ana María Matute, Ana Maria Moix, Arcadi Oliveres, Berto Romero, Beth, Bibiana Ballbé, Bigas Luna, Carme Ruscalleda, Dolors Miquel, Edu Soto, Elisenda Roca, Els Pets, Enric Casasses, Erika Lust, Ferran Adrià, Francesc Miralles, Gerard Quintana, Isabel Coixet, KAP, Jaume Sisa, Mariscal, Joan Fontcuberta, Joan Manuel Serrat, Joan Miquel Oliver, Màrius Serra, Miguel Noguera, Nazario, Pau Riba, Quim Monzó, Quimi Portet, Santi Santamaria, Sílvia Munt, Sívia Pérez Cruz, Teresa Forcades… i així fins a 101 participants de luxe!

Podeu participar en el sorteig dels 10 primers exemplars deixant els vostre relat, poema, anècdota o foto d’amor a la pàgina de Facebook del llibre «Paraules d’Amor», aquí

1 marita sala 23 julio 2011 a las 11:32

felicitatas per programes i bones vacances a tots!!!
Podeu enviar-me el nom de la novela i autora que vau entrevistar …(setmana psasada?) sobre els àrabs .morroquins…d’origen o religio jueva???
Gràcies

2 marita sala 23 julio 2011 a las 11:35

cuan pugueu…gràcies

Deja tu mensaje

Avísame si hay comentarios. Sin comentar, pero me subscribo aquí

Back to top