Libros...

«Paraules d’Amor» a Diari de Sant Cugat

19/02/11 por Victor Amela

Llançament. L’obra de Víctor Amela i Roser Amills es publicarà per Sant Jordi / El llibre “Paraules d’Amor” recull el testimoni de diferents santcugatencs

LLETRES. Els periodistas Víctor Amela i Roser Amills són els compiladors de 100 declaracions d’amor que han escrit diferents personalitats del món de la societat catalana en el llibre Paraules d’Amor (Angle Editorial). Algunes d’aquestes persones són de Sant Cugat, com és el cas del galerista i promotor cultural Josep Canals, l’economista i activista per la pau Arcadi oliveres, la periodista Raquel Sans o la directora i actriu Sílvia Munt.

L’obra, que sortirà a la venda el proper Sant Jordi, també inclou el testimoni d’Isabel Coixet, Quim Monzó, Berto Romero o el desaparegut cuiner Santi Santamaría. El llibre disposa d’un perfil públic a Facebook.

C. Mercader, Diari de Sant Cugat, 18-2-2011

Deja tu mensaje

Avísame si hay comentarios. Sin comentar, pero me subscribo aquí

Back to top