Radio...

El Món a RAC1 @ 11-02-2011

11/02/11 por Victor Amela

«El perquè de tot plegat». Avui parlaré amb els meus tertulians del problemes economics de Catalunya, i ….

El Món a RAC1 @ 04-02-2011 (51 min.)

Creative Commons License photo credit: Brandon Christopher Warren

1 Neus 16 noviembre 2012 a las 09:41

Tema: votar desde l’ estranger. Estic vivint a Sydney i fa ja un mes vaig sol.licitar al Consulat Espanyol que m’enviessin les butlletes per a les eleccions i no m’han arribat encara. Dilluns tornare al consulat a preguntar que passa .Desde aqui hem de enviar les butlletes abanç del 21 certificades i ara ja queda ben poquet. Aixi que em pregunto si sabeu que puc fer. Moltes gracies. neusisart@gmail.com

Deja tu mensaje

Avísame si hay comentarios. Sin comentar, pero me subscribo aquí

Back to top