Tv...

Presentando «L’Hora del Lector» en Canal 33

10/12/10 por Victor Amela

Amela en L'hora del lector Canal 33Ahir vaig presentar «L’Hora del Lector» per absència d’en Emili Manzano.

Inclou una entrevista al poeta i music Lou Reed realizada el 2008 a Barcelona. Va presentar en aquell moment el llibre «Travessa el foc (Ampuries)».

La segona entrevista que he escollit es al Premi Nobel de literatura caribeny, Derek Walcott.
Espero que us agradi.
Víctor

Per veure-ho, he de seguir el enllaç seguent:: VIDEO

1 Jordi 6 enero 2011 a las 10:03

Victor,
Soc seguidor de lHora del Lector i fins i tot un dia vaig proposar-vos que parlèssiu de la Lectura Fàcil i em vareu fer cas, la qual cosa va agradar molt, tant a mí personalment com a l’Associació de LF que després us va facilitar els llibres que vas comentar al programa amb en Marius Serra.
Dona’t que vàreu reconèixer tant tu com l’Emili el desconeixement del tema de la LF, ara et faig una altra proposta, per si està a les teves mans i et pot interessar.
El desconeixement de la LF és general i tu col·labores a la fantàstica La Contra (sóc tambe subscriptor de la vanguardia i seguidor de la vostre secció) que és una gran finestra oberta al mon que faria possible que la LF arribés a molta més gent, ja que té una difusió territorialment més gran.
La Núria Martí, a qui vareu citar com a guanyadora del Primer Premi de novel·la curta de LF, aquest any treuerà el seu segona novel·la de LF ambientada en un fets que varen ocòrre fa 100 anys a NY on vàren morir 146 persones la majoria joves dones treballadores. Apart la primera novel·la també serà traduïda al castellà, i s’està movent per tot CAtalunya per difondre la LF i la seva obra.
Crec que seria molt bo per el 30% de la població a qui la LF li facilita la comprensió lectora que l’entrevistessiu.
Gràcies

Deja tu mensaje

Avísame si hay comentarios. Sin comentar, pero me subscribo aquí

Back to top