Tv...

La Teletúlia | Arucitys | 8tv @ 14-Diciembre-2010

14/12/10 por Victor Amela

¡Hola! Dirigiros hoy al minuto 56:00 para ver el inicio de la Teletúlia dentro del programa Arucitys.

Hoy veremos a Johan Cruyff, el que revisa sus artículos, Rodríguez Menéndez, Kylie Minogue, sabremos con qué duermen todos los participantes de la Teletúlia (minuto 01:08:15). También «Callejeros Viajeros», «Bocaditos de Cielo», «Gavilanes» y mucho más.

arucitys on livestream.com. Broadcast Live Free

1 olga 17 diciembre 2010 a las 00:31

Hola Victor,

No sé si llegiràs el meu comentari. Se’m fa difícil pensar que aquest blog l’has creat tú. Perquè tot en castellà?. Perquè tot tan espectacular?. No sé, et feia més senzill, amb l’ego al seu lloc.

Bé, haig de dir que quan t’escolto a la radio em sembles més coherent. A l’Aruscity et veig una mica cremat amb tanta tonteria de tele. A l’hora del lector m’agrades però no aguanto tot el programa sencer.

Crec que ets una persona amb molta vida interior i amb els peus tocant el terra. M’equivoco??.

Olga

2 Víctor Amela 17 diciembre 2010 a las 10:32

Benvolguda Olga:
Moltes gràcies per visitar aquest blog, que -tens molta raó- és una
proclamació egótica, doncs tot blog ho és per antonomasia. Pero no és cert que el blog sigui tot en castellà: la teva inquisició és infundada, i a més no entenc per qué t’estranya que empri les meves dues llengües.

Una, el castellà, és la meva llengua materna i n’estic ben orgullós, i l’altre, el català amb accent valencià, és la meva llengua paterna.., pero jo no vaig tenir professor de català a l’escola fins als 16 anys… Procura veure sencera «L’hora del lector», dona, que és molt interessant. I no sé si la meva vida interior es poc o molt rica, pero si et confirmo que tinc els peus a terra i el cap al cel.

Deja tu mensaje

Avísame si hay comentarios. Sin comentar, pero me subscribo aquí

Back to top