Prensa...

Post image for Entrevista a Victor en «El Periódico Mediterráneo Castellón»

Entrevista a Victor en «El Periódico Mediterráneo Castellón»

02/09/07 por Victor Amela

El Periódico del Mediterraneo de CastellónEntrevista a Victor en el Periódico Mediterráneo de Castellón.

Castelló de la Plana es una provincia que Victor conoce muy bien. No es de extrañar que se interesen por su trabajo, aunque sea fuera de Catalunya.

Víctor M. Amela PERIODISTA, ESCRITOR, PROFESOR, TERTULIANO Y ANALISTA DE TELEVISIÓN : «Lo mío es contar historias, como si fuera un transportista de ideas» ( El Periódico Mediterráneo – 02/09/2007 )

1 rosa 15 octubre 2010 a las 21:02

Hola Víctor … des que vas dir un dia que el teu avi es del Forcall, el cor em va fer un salt, perquè el meu també ho era.
Saps? La frase : “El meu avi era del Forcall”, sempre m’ha acompanyat. Quan era petita, anàvem a la Ronda Universitat, a una escola que hi ha prop del mercat de Sant Antoni, i allà la “Colònia Forcallana”, portava pastes típiques, i també venien “pallassos” dels d’abans, tot organitzat per la “Colònia”. Sempre he viscut amb el desig d’anar a visitar el poble, perquè m’agrada saber de les meves arrels. Per acabar dir-te que no em perdo cap dia el programa “Arucytis”, i sense menystenir els companys, penso que tu dones el punt de sentit comú, a qualsevol dels temes que toqueu, sortosament l’Arús se n’adona i et té en compte per escoltar-te i posar una mica de “cordura” a tota aquella colla. GRÀCIES.

Deja tu mensaje

Avísame si hay comentarios. Sin comentar, pero me subscribo aquí

Back to top